Järnet - Om Företaget

OM FÖRETAGET

Järnet i Västervik bedriver verksamhet inom flera områden, bl.a Larm & stängselmontage, entreprenadsarbeten samt fastighetsuthyrning och skötsel av egna och förvaltade fastigheter.


Vi hyr utlokaler som passar det mesta, t.ex: kontor, verkstäder samt lättare tillverkningsindustrier m.m. Vi hyr ut lägenheter i egna och förvaltade hyreshus.


Järnet har funnits sedan 2002 och startades av Lars Ingbrand. Vår inriktning på företaget var då primärt stängselmontage. Idag har den inriktningen gått mot larm & stängsel. Vi har under de senaste åren varit delaktiga i montering av larmstängsel på både kriminalvårdsanläggningar, militäranläggningar samt olika försäljningsföretag. Vi utför stängsel och larmarbeten i hela Sverige.


Vi både säljer och monterar larmanläggningar, vi är certifierade återförsäljare och montörer åt Gallagher Security. Vårt larmstängsel bolag går under namnet Stopfence.

STÄNGSEL


Vi utför det mesta inom stängsel, både försäljning och montering. Vi kan tillhanda hålla bl.a flätverk, svetsade mattor, slaggrindar samt motoriserade skjutgrindar.

LARM

 

Vi använder oss av Gallagher Securitys larmutrustning. Vi har under de senaste åren varit delaktiga i montering och service av larmstängsel på både kriminalvårdsanläggningar, militäranläggningar samt olika försäljningsföretag.

SNICKERI/ENTREPRENAD


Vi utför det mesta tänkbara snickeriarbeten samt även entrepenadarbeten. Vi utför även stubbfräsning.